fbpx

Aan de slag met Google Mijn Bedrijf

Kom bovenaan in de zoekresultaten van Google met jouw gastouderopvang

Heb jij al een bedrijfsprofiel aangemaakt op Google Mijn Bedrijf? Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google. Het helpt kleine en grote bedrijven om de vindbaarheid te vergroten doordat je er een bedrijfspagina op kunt aanmaken. Met een profiel op Google Mijn Bedrijf is jouw opvang direct vindbaar via Google en Google Maps. Heel handig om te zorgen dat je in jouw buurt, dorp of stad beter vindbaar bent.

Google Mijn Bedrijf is een perfect middel om lokaal gevonden te worden. Iemand die kinderopvang zoekt heeft immers meer aan een opvangplek in de buurt dan 100 km verderop. Google begrijpt dat en zorgt ervoor dat bedrijven in de buurt bovenaan in de zoekresultaten
komen.

Wil je weten hoe jij een aan de slag kunt gaan met Google Mijn Bedrijf? We hebben een gratis e-book gemaakt waarin alles staat uitgelegd. Daarin lees je:

  • Hoe ouders zoeken via Google
  • Waarom het belangrijk is dat je als gastouder in Google gevonden wordt
  • Wat Google Mijn Bedrijf is
  • Hoe je zelf een Google Mijn Bedrijf-pagina kunt maken
  • Wat je nog meer kunt doen om meer aanvragen te krijgen

Klik hier om het e-book aan te vragen. Vul je e-mailadres in en je krijgt het direct toegestuurd.

Albert Swank