Basis instellingen

< Terug

Nadat je je hebt geregistreerd op Gastouderonline.nl wordt je website aangemaakt op basis van het gekozen sjabloon. De website bevat een aantal standaard pagina’s met standaard teksten. In de Basisinstellingen kun je die teksten aanpassen.

In de tab Algemeen staan je contactgegevens die worden gebruikt in de contact pagina, het adresblokje en de contactformulieren.

In de andere tabs staan de teksten van de betreffende pagina’s. Pas de teksten aan en klik op Opslaan om alles te bewaren.

Bij ieder scherm staat toegelicht in welke pagina van de site de tekst gebruikt wordt. Ook geven we wat tips om je te helpen een goede tekst te schrijven voor iedere pagina.