Beheeromgeving

Nadat je bent ingelogd kom je in beheeromgeving, oftewel de ‘achterkant’ van je website. Hier vind je alle mogelijkheden om de teksten en vormgeving van je site aan te passen en staan je account gegevens.

Beheermenu

Links in het scherm staat het menu:

• Site bekijken – klik hierop om je website te bekijken. Het scherm schakelt over naar de ‘voorkant’ van je site. Wanneer je bent ingelogd en je website bekijkt zie je bovenaan het scherm een grijze balk met een knop om weer terug te gaan naar de beheeromgeving.
  • Dashboard –  het eerste scherm van de beheeromgeving. Hierop staat uitleg en knoppen om snel aan de slag te gaan.
  • Basis instellingen – In dit scherm kun je de standaard teksten van de website aanpassen.  Klik hier voor meer informatie.
  • Geavanceerde instellingen – uitgebreide mogelijkheden om je site aan te passen
  • Nieuwsberichten (alleen zichtbaar als de nieuwsmodule is geactiveerd) – overzicht van alle nieuwsberichten. Hier kun je ze wijzigen of een nieuwe toevoegen.
  • Je profiel – Jouw persoonlijke gegevens van je abonnement en wachtwoord wijzigen.
  • gebruikers – Overzicht van alle gebruikers die toegang hebben tot de beheeromgeving van jouw site. Je kunt hier gebruikers toevoegen of verwijderen.
  • Account – Overzicht van jouw account bij Gastouderonline.

Knoppen

Bovenaan het scherm staan aantal knoppen.

• Scherminstellingen – Bepaal welke onderdelen je in het actieve scherm wil zien en maak andere onderdelen onzichtbaar. (Deze knop is niet overal zichtbaar. Alleen op schermen waar de scherm instellingen ingesteld kunnen worden.)
  • Account – Net als de knop in het beheermenu gaat je hiermee naar het scherm van je Account.
  •  – Laat je profiel zien en de knop Uitloggen
Volgende Inloggen