Direct aan de slag

< Terug

Wil je snel aan de slag? Jouw website is aangemaakt op basis van het sjabloon wat je hebt gekozen.

Daarin zitten al een aantal standaardpagina’s met teksten waarmee je site al bijna klaar is. In een paar stappen kun je de standaardteksten aanpassen het er jouw site van maken.

Stap 1

Zorg dat je bent ingelogd in de beheeromgeving van jouw site. Klik hier om te lezen hoe je kunt inloggen.

Stap 2

Klik links in het menu op Basisinstellingen. Pas de contactgegevens en teksten aan naar wat jij wil. Klik hier voor meer informatie over de Basisinstellingen

Stap 2
Klik op de knop Site bekijken linksboven in het menu om naar je website te gaan. De teksten uit de Basisinstellingen zijn direct zichtbaar.

Je website is nu klaar!

Wil je meer aanpassen zoals de vormgeving of wil je extra pagina’s toevoegen? Via de geavanceerde instellingen zijn er uitgebreide mogelijkheden om nog meer naar je eigen wensen in te richten.