fbpx

Hoe kunnen we helpen?

< Terug
Je bent hier:
Print

Eigen domeinnaam koppelen

Je website is altijd te bereiken via een subdomein van Gastouderonline.nl. Welk subdomein dat is heb je gekozen bij het aanmaken van je site. (<jouwnaam>.gastouderonline.nl)

Het is mogelijk om een eigen domeinnaam te koppelen aan je site zodat die te bereiken is met een echt .nl domein. Bijvoorbeeld: www.gastoudermariska.nl.

Om dit te doen moeten er wat technische zaken ingesteld worden. Daarbij zijn er twee mogelijkheden:

  • Je hebt al een domeinnaam
    Die is geregistreerd bij een andere partij dan Gastouderonline.nl. In dat geval zal er in de instellingen iets moeten worden aangepast om te verwijzen naar je website. Die aanpassingen moet je zelf doen of laten doen door de partij waarbij je de domeinnaam hebt geregistreerd.
    Je kunt ook je domeinnaam verhuizen naar Gastouderonline.nl waarbij wij de registratie overnemen (hiervoor gelden aanvullende kosten).
  • Je hebt nog geen domeinnaam.
    Dan kunnen wij die voor je registreren en direct koppelen aan je site. Wij zorgen ervoor dat dit technisch geregeld wordt.
    Voor het registreren en hosten van een domeinnaam worden extra kosten gerekend per jaar.

In alle gevallen kun je een e-mail sturen naar info@gastouderonline.nl met je verzoek om een domeinnaam te koppelen aan je site. Vermeld daarin of je al een domein hebt of dat wij die moeten registreren en aan welke site die gekoppeld moet worden. Wij helpen je dan verder.

 

Inhoudsopgave