Menu’s

Wanneer je een pagina toevoegt wordt er automatisch een item aan het hoofdmenu toegevoegd op de site.

Om de volgorde of de inhoud van het hoofdmenu te wijzigen klik je op Menu’s in de geavanceerde instellingen.

In het midden staat het menu met de menutitems. Je kunt de balken verplaatsen op de volgorde aan te passen.

Wil je handmatig een menu item toevoegen selecteer dan in het linkerdeel de pagina die erbij wilt hebben en klik op de knop Aan menu toevoegen.

Wanneer je alle aanpassingen hebt gedaan klik op Menu opslaan om de aanpassingen te bewaren. Je ziet direct het resultaat op je website.

Vorige Afbeeldingen