Weergave instellingen

Weergave instellingen is een apart scherm om de vormgeving van je website aan te passen.

Wat kun je hier aanpassen:

• Standaard breedte van de pagina’s
  • Achtergrondkleur of afbeelding va je site
  • Kleuren van knoppen, teksten en kopregels
  • Lettertype en grootte van teksten en kopregels
  • Weergave van het hoofdmenu en de ‘header’ (de bovenkant van een pagina).
  • Voettekst (onderkant van een pagina)

Links staat het menu met de instelmogelijkheden. Rechts zie je jouw site. Wanneer je aanpassingen maakt zie je daarvan direct een voorbeeld in je scherm.

Ben je tevreden over alle aanpassingen klik dan op ‘Publiceren‘ om alles te bewaren.

Klik op het kruisje linksboven als je wilt annuleren en de weergave instellingen wilt sluiten onder op te slaan.

Volgende Pagina’s